Έναρξη Προγράμματος Ενηλίκων με την ψυχολόγο Μαρία Βερβέρη

Επιστροφή στα νέα

Από αυτό το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την ψυχολόγο Μαρία Βερβέρη.

Στόχος και επιθυμία μας είναι να ενημερωθούμε για θέματα που μας απασχολούν στο κομμάτι των παιδιών, συζητώντας, ερευνώντας και μαθαίνοντας πληροφορίες και πρακτικές για το εκάστοτε θέμα.

Είναι μεγάλη μας χαρά που θα συνεργαστούμε με την Μαρία.

Η Μαρία Βερβέρη είναι ψυχολόγος με ειδίκευση στην Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου (MSc). Σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και στο Universiteit Leiden στην Ολλανδία. Έχει εκπαιδευτεί και επιμορφωθεί σε μια ευρεία θεματολογία που αφορούν το παιδί, τον έφηβο, τον γονέα και τον ενήλικα. Διατηρεί το ιδιωτικό γραφείο στην πόλη της Μυτιλήνης από το 2010.

Στην πρώτη μας συνάντηση το θέμα μας θα είναι:
“Χτίζοντας γέφυρες συνεργασίας με το παιδί. Δεξιότητες επικοινωνίας, αναγνώρισης συναισθημάτων και η δύναμη της θετικής προσοχής”.

Όλοι οι γονείς ανησυχούν και προβληματίζονται για το αν θα καταφέρουν να μεγαλώσουν ανεξάρτητα, χαρούμενα και γεμάτα αυτοπεποίθηση παιδιά. Μέσα από τις ενημερωτικές συναντήσεις, οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν αλλά κυρίως να μοιραστούν αγωνίες, άγχη, χαρές και λύπες του γονεϊκού τους ρόλου.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το εκάστοτε θέμα με το οποίο θα ασχολούμαστε.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων και λόγω covid αλλά και για να μπορεί να λειτουργήσει η κάθε ομάδα πιο σωστά.

Μία φορά το μήνα θα ανακοινώνουμε ένα διαφορετικό σεμινάριο.

Θα χαρούμε να σας έχουμε στην παρέα μας.

Άλλα Νέα

dots background image

Newsletter

Θα σας κρατάμε ενήμερους για νέα και δραστηριότητες