ENSINESTHISI Music Performance με τους AgainstMe, Kobzev, Mic Meimaroglou

Επιστροφή στα νέα

Δευτέρα 01 Αυγούστου 2022

Ώρα έναρξης: 18.30
Ώρα προσέλευσης: 18.00 έως 18.20
Διάρκεια: 3 ώρες
Χώρος εκδήλωσης: Λευκό Χαρτί, Λεσβώνακτος 14, Επάνω Σκάλα, Μυτιλήνη
Προπώληση: 10 € (Προπώληση στο Pink Hippo Tattoo Studio, Κουμιδιά, Μυτιλήνη)
Τιμή στην είσοδο: 12 € (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Η USM Recordings παρουσιάζει μια οπτικοακουστική εκδήλωση με την συμμετοχή 3 καλλιτεχνών τους AgainstMe, Kobzev & Mic Meimaroglou. 180 λεπτά παρατήρησης του ηλεκτρονικού ήχου, της εικόνας, των ανθρώπων και πώς ο συνδυασμός όλων αυτών αλληλοεπιδρά με τα συναισθήματά μας. Πόσο εύκολα μπορούμε να συνδεθούμε με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μας; Πώς μπορεί ο ηλεκτρονικός ήχος να γίνει η γέφυρα για αυτή τη σύνδεση; Από τους ambient ήχους της Λεσβιακής Γής έως τις Techno μουσικές φόρμες, στην μουσική του τώρα.

Visuals by: Mitilos Π2

Βιογραφικά Καλλιτεχνών

AgainstMe


Ο AgainstMe είναι Έλληνας παραγωγός, DJ και συνιδρυτής της κολεκτίβας SOCIETY 3000 με έδρα το Βερολίνο.

Το στυλ του ποικίλλει από Mental και γρήγορο groovy Techno μέχρι breakbeat και electro beats.
Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το πρώτο του 13-track Techno / Experimental άλμπουμ “Egoless” στην Diffuse Reality και τον πρώτο του δίσκο “Inequalities” στην Liquid drops. Η μουσική του τράβηξε την προσοχή και την υποστήριξη καλλιτεχνών και online περιοδικών όπως οι Umwelt, K-Hand, Nastia, Mikael Delta, A Thousand Details, Lost in Ether, Hate και πολλών άλλων.

Ως DJ έχει παίξει σε πολλά clubs και raves όπως το About Blank Berlin, Suicide Club Berlin, Temple Athens, Polygon Berlin και σε διάφορα raves στη Γερμανία και την Ελλάδα.

Kobzev


Ο Kobzev είναι επηρεασμένος κυρίως από την Detroit Techno και το Βερολινέζικο κίνημα ηλεκτρονικής μουσικής των 90’s. Δημιουργεί τη μουσική του εμπνευσμένη από στιγμές και συμβάντα γύρω μας, καθώς πιστεύει ότι η τέχνη είναι μια μετάφραση του κόσμου γύρω μας.

Στα σετ του, του αρέσει να συνδυάζει τις περισσότερες φορές πάνω από 2 κομμάτια την ίδια στιγμή, για να δημιουργεί παραλλαγές των κομματιών που παίζει και που ταιριάζουν περισσότερο στη διάθεση και την ενέργεια του dancefloor κάθε φορά. Συχνά του αρέσει να προσθέτει μεμονωμένες λούπες από τις παραγωγές του ή ακόμα και μερικές φορές hardware από το στούντιο, για παράδειγμα drum machines.

Mic Meimaroglou


Ξεκίνησε να πειραματίζεται με την ηλεκτρονική μουσική από μικρή ηλικία, με ιδιαίτερη αγάπη για το synthesizer και τον αναλογικό ήχο. Η ενασχόλησή του με το djing από νεαρή ηλικία ως resident dj σε μικρά bar και η εναλλαγή διαφόρων μουσικών ειδών κατά την διάρκεια των set του, διεύρυναν τις γνώσεις και τις τεχνικές του στην μίξη.

Σημείο αναφοράς το 2014 με την πρώτη του επίσημη μουσική κυκλοφορία στην Ισπανική 808 Recordings και την συμμετοχή του στο καλλιτεχνικό roster της Affect Recordings του Μονάχου. Στην συνέχεια ακολουθούν διάφορες μουσικές κυκλοφορίες στην Ntrop Recordings του Leon Segka με το ψευδώνυμο Aithale, στην Affect Recordings, στην Ιταλική DMR Digital κ.α.

Αρχές του 2015 δημιουργεί το Imprint Aithale σε συνεργασία με την Ntrop Recordings για την κυκλοφορία της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τον τίτλο“Golden Thread”.

Το 2017 δημιουργεί το label USM Recordings έχοντας ως στόχο την υποστήριξη της σύγχρονης ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Τα Dj set του επικεντρώνονται στο μουσικό πεδίο της Techno με μελωδικά και ατμοσφαιρικά στοιχεία. Η διάθεση του κοινού επηρεάζει έντονα την ροή και το ύφος του ήχου που θα ακολουθήσει δημιουργώντας μια αμφίδρομη σύνδεση με σκοπό την δημιουργίας μιας μοναδικής βιωματικής εμπειρίας.

Σύνδεσμοι καλλιτεχνών


AgainstMe : https://soundcloud.com/againstmesc
Kobzev : https://soundcloud.com/thekobzev
Mic Meimaroglou : https://soundcloud.com/micmeimaroglou

Υποστηρικτές της εκδήλωσης

Fagi.gr
Mastic Tears
Yalo Yalo Aspropotamos
Pink Hippo Tattoo Studio

Άλλα Νέα

dots background image

Newsletter

Θα σας κρατάμε ενήμερους για νέα και δραστηριότητες