Γίνε μέλος του Λευκό Χαρτί

Μοναδικά προνόμια για του φίλους του Λευκό Χαρτί

Σαν φίλος του βιωματικού πολυχώρου τέχνης «Λευκό Χαρτί» θα απολαύσεις μοναδικές εμπειρίες και προνόμια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα φίλων της τέχνης, ώστε να μοιραζόμαστε μαζί σας δημιουργικές ιδέες και δράσεις!

Προνόμια κάρτα μέλους Λευκό Χαρτί

  • Έως *25% έκπτωση σε εργαστήρια, σεμινάρια και εκθέσεις
  • Ειδικά εργαστήρια, σεμινάρια και συναντήσεις αποκλειστικά για τα μέλη
  • Συμμετοχή σε δημιουργικά “Sleepovers” του «Λευκό Χαρτί» μόνο για τα μέλη

*Η έκπτωση ισχύει αποκλειστικά για δράσεις που διοργανώνει το «Λευκό Χαρτί» και θα υπάρχει σχετική σήμανση για όλα τα μέλη. Δεν ισχύει για δράσεις/εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο από τρίτους.

Κάρτα Μέλους Λευκό Χαρτί

Αποκτήστε την Κάρτα Μέλους μόνο με 40€

ΑΓΟΡΑ

Συλλεκτικό δώρο με κάθε νέα εγγραφή!

Συχνές Ερωτήσεις Μελών

Η κάρτα είναι προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί η να δανειστεί. Ισχύει για 1 άτομο μεμονωμένα ή για μια οικογένεια.

Η κάρτα ισχύει για οικογένειες με έως 5 παιδιά.

Η κάρτα ισχύει για 5 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής της.

Φυσικά, μπορείτε να κάνετε δώρο μια κάρτα μέλους με 10% έκπτωση αν είστε ήδη μέλος στο «Λευκό Χαρτί».

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση και επανέκδοση νέας κάρτας στέλνοντας email στο hello@lefkoharti.gr ή επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνά μας. Το κόστος για την επανέκδοση της κάρτας είναι 15€.

Για την επανέκδοση της κάρτας μπορεί να χρειαστούν 10 – 20 εργάσιμες ημέρες.

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση της εγγραφής σας σαν μέλος στέλνοντας μας email στο hello@lefkoharti.gr από το email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Μετά την ακύρωση θα λάβετε σχετικό email το οποίο θα σας ενημερώνει για την ολοκλήρωση της διαγραφής σας. Οφείλεται να καταστρέψετε την κάρτα μετά την διαγραφή σας.

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της εγγραφής μόνο εάν πραγματοποιηθεί ακύρωση εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς της κάρτας και δεν έχει γίνει χρήση της. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν μπορεί να γίνει η επιστροφή των χρημάτων της εγγραφής.

dots background image

Newsletter

Θα σας κρατάμε ενήμερους για νέα και δραστηριότητες