Νέα

ΣΥΝTHESIS Lab προβολή του ντοκιμαντέρ Λπ στο Λευκό Χαρτί

Το «λπ» είναι ένα ντοκιμαντέρ για την Λένα Πλάτωνος, που θεωρείται μία από τις πιο ιδιαίτερες μουσικούς της Ελλάδας και μία από τους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στους τρεις δίσκους (Μάσκες Ηλίου, Γκάλοπ, Λεπιδόπτερα) που κυκλοφόρησε την δεκαετία του ’80.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα στα πλαίσια της έκθεσης ICARUS της Κ-Gold Temporary Gallery στο Λευκό Χαρτί

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά από 5 ετών και θα πραγματοποιηθούν στον Bιωματικό Πολυχώρο Τέχνης “Λευκό Χαρτί”, Λεσβώνακτος 14, Μυτιλήνη.

Η έκθεση «ICARUS» στη Κ-Gold Temporary Gallery από τις 10 Δεκεμβρίου 2022

Η K-Gold Temporary Gallery παρουσιάζει από τις 10 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 5 Μαρτίου 2023 την έκθεση ICARUS στην Αγία Παρασκευή Λέσβου, σε επιμέλεια του Νικόλα Βαμβουκλή και με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών: Absalon, Bas Jan Ader, Γιάννης Βούλγαρης, Daniel Everett, Felix Gonzalez-Torres, Κατερίνα Κομιανού, Γιώργος Κόντης, Mark Wallinger και Άγγελος Φρέντζος.

Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους είναι έτοιμο!

Για άλλη μία χρονιά θα περάσουμε παρέα την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Με πολλά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, εργαστήρια, κατασκευές, χορούς και άλλα πολλά!

Ambience – Οπτικοακουστικό Εvent

Ήχοι και εικόνες από το όμορφο νησί της Λέσβου πλαισιωμένα από ambient μουσική που θα επιμελείται ο Mic Meimaroglou σε ένα dj set. Σας περιμένουμε με άνετα ρούχα και ζεστές κάλτσες. Είσοδος χωρίς παπούτσια!

1 Χρόνος Λευκό Χαρτί

Ο Βιωματικός Πολυχώρος Τέχνης “Λευκό Χαρτί” έκλεισε 1 χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει με βιωματικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους!

Cooking με την Μαρία Πανάγου

Θα σηκώσουμε μανίκια, θα ζυμώσουμε αφράτο ζυμαράκι, θα φτιάξουμε λαχταριστή σάλτσα, θα διαλέξει ότι αγαπά ο καθένας από μαγικά συστατικά και θα φτιάξουμε την δική μας πίτσα.

Η Μαρία Πανάγου είναι foodblogger και φωτογράφος γαστρονομίας από το 2013. Αγαπάει να μαγειρεύει και να φωτογραφίζει. Διαλέγει υλικά του τόπου της ανάλογα την εποχή και της αρέσει να μοιράζεται την μαγειρική με φίλους!

dots background image

Newsletter

Θα σας κρατάμε ενήμερους για νέα και δραστηριότητες