Πολιτική επιστροφών & Κρατήσεων

Η επιστροφή χρημάτων κρατήσεων είναι δυνατή μόνο υπό προϋποθέσεις

1. Σε περίπτωση ματαίωσης δράσης/εκδήλωσης ή μέρους αυτής λόγω υπαιτιότητας του Λ.Χ., ενημερώνεστε για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου με αντίστοιχη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λευκό Χαρτί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ακύρωση του εισιτηρίου είναι δυνατή είτε με επιστροφή του αντιτίμου (οπότε χρεώνεται το Λ.Χ. με τα έξοδα συναλλαγής) είτε με αντικατάσταση για άλλη δράση / έκθεση του Λευκό Χαρτί κατόπιν διαθεσιμότητας.

2. Επιτρέπεται η ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων, μόνον εφόσον πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και 1 ημέρα πριν από την έναρξη της δράσης/εργαστηρίου/έκθεσης για την οποία αγοράστηκε.

3. Ενδέχεται κάποια δρώμενα να ακυρωθούν ή να αναβληθούν για λόγους ανωτέρας βίας (ενδ. πανδημία). Σε αυτή την περίπτωση το Λ.Χ. θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας πληροφορήσει για την διαδικασία της επανέκδοσης των εισιτηρίων/κρατήσεων σας για εναλλακτική δράση ή για άλλη ημερομηνία επίσκεψής σας (σε περίπτωση έκθεσης / συνάντησης) στον χώρο του Λ.Χ.

4. Δεν καλύπτονται εισιτήρια που έχουν χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί, καθώς και αιτήματα επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου τα οποία λαμβάνονται μετά την έναρξη του δρώμενου.

5. Σε περίπτωση διαδικτυακού εργαστηρίου όπου τα εισιτήρια-αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που επιβαρύνονται με ΦΠΑ, η ακύρωση της συμμετοχής με επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου γίνεται αποκλειστικά και μόνον όταν το δρώμενο ακυρώνεται λόγω υπαιτιότητας του Λευκό Χαρτί. Δεν καλύπτονται εισιτήρια-αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που έχουν χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί.

6. Η αγορά ενός εισιτηρίου σάς παρέχει το δικαίωμα να παρακολουθήσετε την δράση / εκδήλωση / έκθεση ή συνάντηση του Λευκό Χαρτί μόνον εάν αποδεχθείτε και τηρείτε τους όρους λειτουργίας του χώρου.

7. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο Λευκό Χαρτί μετά την έναρξη της δράσης / εκδήλωσης στον χώρο του Λευκό Χαρτί μετά την προγραμματισμένη ώρα εισόδου.

8. Οργανωμένες ομάδες και σχολεία που έχουν πραγματοποιήσει κράτηση ή αγορά εισιτηρίων θα πρέπει να προσέρχονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

9. Δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης / εργαστηρίου / έκθεσης ή της επίσκεψης στον χώρο του Λευκό Χαρτί.

10. Δεν επιτρέπεται η χρήση οπτικοακουστικών μέσων (βιντεοσκόπησης, μαγνητοφώνησης, φωτογράφησης των εκδηλώσεων, του Λευκό Χαρτί ή μέρους αυτών). Ο κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται ότι το Λευκό Χαρτί έχει το δικαίωμα ελέγχου των παραπάνω.

11. Οι επισκέπτες οφείλουν να φροντίζουν για τα προσωπικά τους αντικείμενα. Το Λ.Χ. δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους.

12. Απαγορεύεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα υπό την επίδραση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Απαγορεύεται η μεταφορά φιαλών ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων ή εύφλεκτων υλικών στις εγκαταστάσεις του Λ.Χ.

13. Στους χώρους του Λ.Χ. λειτουργούν κάμερες για λόγους ασφαλείας. Υπεύθυνος DPO ορίζεται από τη διεύθυνση του Λευκό Χαρτί.

14. Δεν επιτρέπονται τρόφιμα και ροφήματα εντός του χώρου του Λευκό Χαρτί.

15. Απαγορεύεται αυστηρός το κάπνισμα & άτμισμα σε όλους τους χώρους.

16. Το Λευκό Χαρτί δεν υποχρεούται να αναπληρώσει κάποια δράση / εκδήλωση εαν ο κάτοχος του εισητηρίου ή μινιαίας συνδρομής, από δική του υπετιότητα δεν παρεβρέθηκε την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στο χώρο του Λ.Χ.

*όπου Λ.Χ. εννοείται το Λευκό Χαρτί

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

dots background image

Newsletter

Θα σας κρατάμε ενήμερους για νέα και δραστηριότητες