Τρόποι Πληρωμής

Αγορές Online

Η πληρωμή των εισιτηρίων μέσω του Site γίνεται αποκλειστικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας του χρήστη. Στην Ιστοσελίδα γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa® και MasterCard®, Diners Club® και American Express®. Οι συναλλαγές των χρηστών στην Ιστοσελίδα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με SSL 128-bit, έλεγχος του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας της πιστωτικής κάρτας [CVV], επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας online συναλλαγών όπως το Verified By Visa™ από τη Visa® ή το SecureCode™ της MasterCard®), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η χρέωση της κάρτας γίνεται με την κράτηση των εισιτηρίων και την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω διαδικτύου.

Το Λευκό Χαρτί για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύει τα στοιχεία καμίας πιστωτικής κάρτας για μελλοντική χρήση, επομένως ο χρήστης πρέπει να επανεισαγάγει τα στοιχεία κάθε φορά που κάνει χρήση του Site για αγορά εισιτηρίων. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων στοιχείων πιστωτικής κάρτας, ο χρήστης δηλώνει ρητώς ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα χρήσης της πιστωτικής κάρτας. Το Λευκό Χαρτί δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Η παροχή στοιχείων πιστωτικής κάρτας δηλώνει τη συγκατάθεση του χρήστη για δέσμευση του ποσού που αντιστοιχεί στο αντίτιμο των εισιτηρίων. Η υπηρεσία που παρέχεται με το παρόν αφορά στην αγορά εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας και όχι απλή κράτηση.

Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδίδουσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας (ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι όπως υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης), τότε η παραγγελία των εισιτηρίων ακυρώνεται αυτομάτως.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN GR3001727090005709075582444
Δικαιούχος: Μαρία Μουσταϊζή

Πληρωμή στο χώρο

Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά η χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

dots background image

Newsletter

Θα σας κρατάμε ενήμερους για νέα και δραστηριότητες