Αρχεία: Somalab Venues

Προγράμματα Ενηλίκων

Στο Λευκό Χαρτί διοργανώνονται εκπαιδευτικά, δημιουργικά και ενημερωτικά προγράμματα ενηλίκων με θεματικές ενότητες γύρω από τις τέχνες, τον πολιτισμό και την ψυχολογία. Με ομάδες γονέων, με θέματα που απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς. Με σεμινάρια χορού και κίνησης εκφράζοντας μέσω του σώματος και του πνεύματός ανάγκες και συναισθήματα. Με σεμινάρια διατροφής και ευεξίας. Με σεμινάρια ψυχολογίας ενηλίκων για θέματα που μας απασχολούν όλους και θεωρούμε ζωτικής σημασίας να εκφράζονται, ειδικά την περίοδο που διανύουμε. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους ανθρώπους στο καλλιτεχνικό και επιστημονικό κλάδο παρουσιάζουμε ιδιαίτερες θεματικές & εργαστήρια για τον σκοπό αυτό.

Προγράμματα Παιδιών

Τα προγράμματα για τα παιδιά έχουν δημιουργηθεί με αγάπη από την υπεύθυνη προγράμματος Μαρί Μουσταϊζή και περιέχουν θεματικές & μεθοδολογίες οι οποίες συμβάλουν σημαντικά στην ψυχική υγεία των παιδιών. Προγράμματα που απεθύνονται σε παιδιά από 12 μηνών και στόχο έχουν να προσφέρουν έμπνευση, ερεθίσματα και γνώση. Αισθητηριακά υλικά, αφήγηση, παιχνίδι ρόλων, εικαστικά, προτζέκτορες, μεγενθυντικούς φάκούς, πειράματα, σκιές, χάρτες, υλικά, ταξίδια και μεγάλες ανακαλύψεις. Το πιο σημαντικό για εμάς κομμάτι είναι τα παιδιά να νιώθουν αποδοχή, αγάπη, ελευθερία έκφρασης και ότι ανήκουν σε μία ομάδα. Όπως έχει πεί και ο Αινστάιν «Όλοι είναι ιδιοφυΐες. Αλλά αν κρίνεις ένα ψάρι από την ικανότητα του να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο, θα περάσει όλη τη ζωή του νομίζοντας ότι είναι ηλίθιο.»

Εμείς λοιπόν πιστεύουμε πως όλα τα παιδιά έχουν κάτι ξεχωριστό και είναι μοναδικά γιαυτό και τους δίνουμε πάντα το χρόνο και το χώρο που χρειάζονται.

dots background image

Newsletter

Θα σας κρατάμε ενήμερους για νέα και δραστηριότητες